Čekáme druhý vrh (cca 8.7. 2016)

21.05.2016 12:16

S radostí oznamujeme, že očekáváme druhý vrh Kanaánského psa. Štěňátka budou mít průkaz původu FCI a - i když z obou stran mají "divokou krev" budou mít již tzv. plný původ.

Štěňátka by se měla narodit kolem 8.7.2016, k odběru budou od 7 týdnů, tj. kolem půlky srpna. Zatím máme předběžně tři zamluvená. 

Otcem očekávaného vrhu je importovaný pes Noked me Shaar Hagai, který se narodil v Jeruzalémě v Izraeli u nejznámější chovatelky Myrny Shiboleth, která mi ho osobně vybrala. Noked má báječnou povahu a také absolutně nejlepší zdravotní výsledky (klouby, DM, štítná žláza - vše OK) - podrobnosti zde. Matkou bude naše Sangie (Angie od Dvou cedrů) - je to její druhý vrh. Více o Sangie zde. Štěňátka z prvního vrhu jsou všechna plnochrupá, nůžkový skus, kluci mají varlátka OK. Na vyšetření kloubů, bonitaci aj. ještě čekají.

Štěňátka prodáme jen do vhodných podmínek zodpovědným majitelům. Informace o tomto vzácném plemenu zde.

Cena štěňat Kanaánského psa s PP a této kvality v Evropě je kolem 1200 Euro. Je to vzácné plemeno. Celkově je na celém světě asi 3000 jedinců. Kanaánští psi se dají koupit v rozmezí 1000-2000 Euro. Naše cena pro štěňátka, která zůstanou v ČR je 1000 Euro. Dále při včasném zaplacení rezervační zálohy nabízíme podstatnou slevu.