Zveme na kurz mantrailingu v Lysé n/L 16.-17.11.2013

02.10.2013 21:06
Shodou okolností se našemu mantrailingovému trenérovi uvolnil víkend, který máme volný i my a tak jsme to dali dohromady....
 
V termínu 16. - 17.11.2013 hledáme několik dalších zájemců o kurz mantrailingu s Lubomírem Satorou a jeho Bloodhoundem. Co o tom více napsat? Je to super! Laskavé přijetí každého (psa i člověka) nehledě na jeho povahu a schopnosti. Velká motivace k záchranářským pracem. Není vhodné pro ty, kdo chtějí dělat vrcholově IPO stopy. Je to velice vhodné pro ty, kteří hledají akční aktivitu se svým pejskem. Je to vhodné i pro plemena, která nemají sklon přesně poslouchat.
 
Co s sebou? Počítejte s tím, že je to akční aktivita v přírodě (vhodné obutí, oblečení, aj. je nutné). Cvičí se v každém počasí. Když bude pršet, tak v dešti, čili i oblečení do deště s sebou. Pro psa: spoustu dobrých pamlsků (doporučuji vařená srdíčka, žaludky, kousky kuřete apod.), stopovací šňůra (pro začátečníky je lepší jen 3 - 5 m dlouhá), postroj.
Více a mantrailingu a jeho použití zde.
 
Cena dle počtu účastníků, aby se mu zaplatil benzín cca 250-350/osobu. Traily bychom dělali v Milovicích, oběd v místní hospodě, ubytování není zajištěno. Večerní posezení s jídlem a s povídáním o pachových pracech (bez psů - parkovat mohou v autě před domem - klidná ulice) u nás v Lysé.